Kadolijn.com

<<< Vorige (Shoppen en Cultuur arrang...) Terug (Eten & Slapen) Volgende (Sushi workshop) >>>

Dineren in het donker

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Lokatie: Amsterdam

Met een hoge populariteit in steden zoals Berlijn, Parijs, Londen, Hollywood en Wenen is nu ook de allereerste "dineren in het donker" - experience geopend in Amsterdam!
Het dineren in het donker brengt u in een wereld die u nog nooit heeft ervaren…Laat u meenemen door een reis van smaak, geluid en tast.

Een avond of middag begint in onze verlichte lounge, waar eerst rustig alles wordt uitgelegd en u uw bijzonderheden kan doorgeven terwijl u geniet van een lekker drankje. Vervolgens heeft u de mogelijkheid om uw spullen in kluisjes op te bergen zodat u uw handen vrij heeft voor deze beleving. Daarna wordt u begeleid naar de donkere eetzaal, waar u absoluut niets meer ziet.

In het donker wordt u bijgestaan door onze vriendelijke bediening, die zonder licht perfect functioneert. Al onze obers hebben namelijk een visuele beperking en weten daarom hoe het is om niets te kunnen zien. Het team van ctaste bestaat uit vakmensen die dankzij hun beperking garant staan voor een diner om nooit te vergeten.
Ons advies is om de avond of middag verder op zijn beloop te laten en u te laten verrassen door de gerechten van onze chef. De bijpassende wijnen laten iedere gang tot zijn recht komen en is een heerlijke aanvulling op uw avond.

Genieten van lekker eten en drinken, zonder iets te kunnen zien: dat is een ervaring die uw avond gegarandeerd in een andere dimensie brengt!

Dineren in het donker is inclusief:
* Bijzonder 3 gangendiner in het donker
* Mineraalwater en koffie de luxe (= koffie met chocolade, koekjes en lekkers)

De prijs is per persoon.
eventuele fris/alcoholische dranken zitten niet bij de prijs inbegrepen.

Extra informatie

Video N/B

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 50,00
OF

Meer afbeeldingen