Kadolijn.com

Terug (Water)

Mud & Water Challenge

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Lokatie : eiland van Maurik
Ben jij op zoek naar een nieuwe sportieve challenge waarbij de adrenaline door je aderen stroomt? Schrijf je dan nu in voor de meest extreme cold obstakel run van Nederland, Mud & Water Challenge.
Zoals een echte marinier zal je spectaculaire hindernissen bedwingen waarbij kou en modder je grootste vijand zijn...

Laat je snor staan! De Movember Foundation is wereldwijd de meest toonaangevende organisatie die zich inzet om het gezicht van de gezondheid van de man te veranderen. Dit wordt bereikt door mannen uit te dagen een snor te laten groeien tijdens Movember, (de maand die voorheen bekend stond als november) om geld in te zamelen voor prostaat- en teelbalkanker.
Tijdens de Challenge zal je snor geschoren worden door een van de barbieren. Er gaat een vast bedag van je inschrijfgeld gegarandeerd naar onderzoek tegen prostaatkanker.
Er is gratis toegang voor je fanclub. Tijdens de dag kunnen je fans lekker genieten van de muziek en de omgeving, en jullie bijna overal de modder en de kou zien trotseren... Voor ieder is er wat wils; bier en vertier voor de party-animals (let wel; eigen consumpties zijn niet toegestaan). Let wel; alleen deelnemers kunnen hun snor laten scheren voor het goede doel.

De datum voor de volgende Mud & Water Challenge is 11 juli 2015.
Bestel nu de kaarten in de voorverkoop!

Extra informatie

Video Nee

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 37,50
OF

Meer afbeeldingen